A megfelelő adagolás a mosás során csodákra képes. Túl sok mosószer használata nem jelent feltétlenül magasabb hatékonyságot, túl kevés pedig nem elegendő a kívánt folteltávolítási teljesítmény eléréséhez. Minden Tomi terméken megtalálható az adagolási útmutató.

Ne felejtse, hogy a szükséges mosószermennyiség 3 tényezőtől függ:

  • a szennyes ruha mennyisége
  • a szennyeződés mértéke
  • a víz keménysége

A folyékony mosószert öntheti a mosógép mosószertartójába, vagy töltse fel a mosószerhez kapott adagolópoharat a megfelelő mennyiségű mosószerrel, és helyezze egyenesen a mosógép dobjába, a ruhák közé.

A Tomi a makacs foltok elleni küzdelemre született. Természetesen akadhat néhány olyan folt, melyekkel nehezebb elbánni. Önnek azonban ezek sem okozhatnak gondot, ha követi a Tomi mosási tanácsadó útmutatásait, ahol hasznos tippeket találhat, és különféle technikákat sajátíthat el annak érdekében, hogy a legmakacsabb foltokkal szemben is győzelmet arathasson.

A mosószer megválasztása azon múlik, hogy Ön mit kedvel jobban.

Mindkét terméktípus ragyogó tisztaságot biztosít, de mind a kettőnek vannak további előnyei is:

  • Mosóporok: A kedvenc hagyományos forma a hatékony folteltávolításhoz
  • Folyékony mosószerek/gélek: Nagyon könnyen feloldódnak, így a kézi mosáshoz, mind a gyors, vagy alacsonyabb hőmérsékletű mosási programokhoz is jól alkalmazhatóak. Rendkívül jól használhatók továbbá a makacs foltok előkezeléséhez.

Ha betartja mosószer-adagolási útmutatónkat, nem lesz szüksége külön vízlágyítóra. A Tomi mosószerek mindegyike tartalmaz vízlágyító összetevőket, melyek mosógépe számára is megfelelő védelmet nyújtanak.

Győződjön meg Ön is az öblítővel és az öblítő nélkül mosott textíliák közötti különbségről!

  • Textilöblítő használatakor a szálak simábbak maradnak, így viseléskor a ruhák sokkal kellemesebb érzést keltenek.
  • A textilöblítővel kezelt ruhák könnyebben vasalhatóak, így időt és energiát takaríthat meg.
  • Ha textilöblítőt használ, ruhái hosszabb ideig tűnnek újnak. Öblítő nélkül a textilszálak felszíne a mosás során egyenetlenné válik, így az anyagok viseltesebbnek tűnnek, és könnyebben elszakadnak.

A Tomi öblítéshez a Silant ajánlja.

Kényes ruhái kímélő kezelést igényelnek. Gyapjúhoz és kényes ruhákhoz a Perwollt ajánljuk, mely igazán kímélő összetevőket tartalmaz, és rendkívül gyengéd a kényes anyagokhoz.