Tomi Aromaterápia Floral Sensation Lótusz Trio Caps

A Tomi Aromaterápia Floral Sensation Lótusz Trio Caps egyedi és hosszan tartó illatélményt kínál minden mosásnál. A hatékony formula a tisztítás mellett csodálatos illatélményt is biztosít.

Tomi Kapszula

Aromaterápiás olajokkal dúsított
A lótuszvirág és a természetes mandulaolaj csábító illatával varázsolja el ruhaneműjét.

Fedezze fel a 3+1 Power kapszulát

Kényelmesen előre adagolt formában a Tomi 3+1 Power mosókapszulák megbízható folt-és szageltávolítást biztosítanak, még hideg vizes mosás során is.

Fedezze fel a Tomi Aromaterápia Univerzális 3+1 Power kapszulát  az elegáns lótuszvirág és mandula olaj illattal.
A Maximális Frissesség egy új illattechnológiát használ, amely intenzív frissességet kölcsönöz a mosógép ajtajának kinyitásától kezdve.

Kíméletes folyékony mosószer kapszula formában, amely hatásosan eltávolítja a foltokat, hosszantartó frissességet biztosít, valamint ragyogóvá varázsolja az világos színű ruhákat. Mindezt úgy, hogy közben kíméletes a szövetekkel.

Egyetlen Tomi TrioCaps egyesíti magában a mosószer legjobb tulajdonságait, így a mosás: Tiszta, ragyogó, friss - egyszerűen, és mindezt megfizethető áron.
Nagy mosási erőt tettünk egyetlen kapszulába. A mosókapszuláink megbízhatóan eltávolítják a foltokat és a tartós szagokat sok szennyesről, még hidegvizes mosási ciklus esetén is.

A könnyű választás

A Tomi Univerzális 3+1 Power kapszula megkönnyíti a mosást.

Egyetlen kapszula sok ruhát tisztává varázsol. Egyszerűen használjon egy kapszulát egy mosás során. Dobja a kapszulát az üres dobba és töltse be a piszkos szennyest, ahogy szokta.
Válassza a mosási ciklust 20° és 95° fok között... és mehet is!

Mosószer kapszuláink biológiailag lebomló fóliával* készülnek, és 100%-ban újrahasznosítható dobozban** kerülnek forgalomba.
Környezetkímélőnek tervezték, 20°C-tól hideg mosási ciklusokkal segít energiát megtakarítani. Mindezt 100% megújuló energia felhasználásával*** állítják elő.

*SOFW Journal Case Study (2021) a Poly-Vinyl-Alcohol biológiailag lebonthatóságról, amely a vízben oldódó folyékony mosószer-kapszulákhoz használt anyag.
**Az újrahasznosíthatóság ellenőrzése és vizsgálata az Institute cyclos-HTP EU-szerte tanúsított követelményei és értékelési katalógusa alapján (2019)
***Termelő üzem. A PwC által auditált éves fenntarthatósági jelentés (2021)

Fedezze fel az óriási mosóerőt

  • Tomi 3 az 1-ben Power kapszula Color

    A TOMI 3 az 1-ben Power kapszulák extra erősen lépnek fel a színes ruhák foltjai ellen, akár 20°C fokos mosáson is. A TOMI kapszulák ragyogó tisztaságot biztosítanak a színes ruháknak, minden mosással.

  • Tomi Aromaterápia Floral Sensation Orchidea Trio Caps

    A Tomi Aromaterápia Floral Sensation Orchidea Trio Caps egyedi és hosszan tartó illatélményt kínál minden mosásnál. A hatékony formula a tisztítás mellett csodálatos illatélményt is biztosít.