Tomi Aromaterápia Floral Sensation Orchidea Trio Caps

A Tomi Aromaterápia Floral Sensation Orchidea Trio Caps egyedi és hosszan tartó illatélményt kínál minden mosásnál. A hatékony formula a tisztítás mellett csodálatos illatélményt is biztosít.

Tomi Kapszula

Illóolajokkal dúsított
Varázsolja el ruhaneműjét az orchidea- és makadámiaolaj felemelő illatával.

Fedezd fel a 3+1 Power Kapszulát

Kényelmesen előre adagolt formában a Tomi 3+1 power mosókapszulák megbízható folt-és szageltávolítást biztosítanak, még hideg vizes mosás során is.
Próbálja ki a  Tomi Aromaterápia Color 3+1 Power Kapszula termékünket az orchidea és a makadámia illóolajok magával ragadó illatával.

A Maximális Frissesség egy új illattechnológiát használ, amely intenzív frissességet kölcsönöz a mosógép ajtajának kinyitásától kezdve.

Kíméletes folyékony mosószer kapszula formában, amely hatásosan eltávolítja a foltokat, hosszantartó frissességet biztosítanak, valamint ragyogóvá varázsolják az élénk színű ruhákat. Mindezt úgy, hogy közben kíméletes a szövetekkel.

Egyetlen Tomi Trio Caps egyesíti magában a mosószer legjobb tulajdonságait, így a mosás: Tiszta, ragyogó, friss - egyszerűen, és mindezt megfizethető áron.

A könnyű választás

A Tomi Color 3+1 Power kapszula megkönnyíti a mosást.
Egyetlen kapszula sok ruhát tisztává varázsol. Egyszerűen használjon egy kapszulát egy mosás során. Dobja a kapszulát az üres dobba és töltse be a piszkos szennyest, ahogy szokta.

Válassza a mosási ciklust 20° és 60° fok között... és mehet is!
Mosószer kapszuláink biológiailag lebomló fóliával* készülnek, és 100%-ban újrahasznosítható dobozban** kerülnek forgalomba.

Környezetkímélőnek tervezték, 20°C-tól hideg mosási ciklusokkal segít energiát megtakarítani. Mindezt 100% megújuló energia felhasználásával*** állítják elő.

*SOFW Journal Case Study (2021) a Poly-Vinyl-Alcohol biológiailag lebonthatóságról, amely a vízben oldódó folyékony mosószer-kapszulákhoz használt anyag.
**Az újrahasznosíthatóság ellenőrzése és vizsgálata az Institute cyclos-HTP EU-szerte tanúsított követelményei és értékelési katalógusa alapján (2019)
***Termelő üzem. A PwC által auditált éves fenntarthatósági jelentés (2021)

Fedezze fel az óriási mosóerőt

  • Tomi 3 az 1-ben Power kapszula Color

    A TOMI 3 az 1-ben Power kapszulák extra erősen lépnek fel a színes ruhák foltjai ellen, akár 20°C fokos mosáson is. A TOMI kapszulák ragyogó tisztaságot biztosítanak a színes ruháknak, minden mosással.

  • Tomi Aromaterápia Floral Sensation Lótusz Trio Caps

    A Tomi Aromaterápia Floral Sensation Lótusz Trio Caps egyedi és hosszan tartó illatélményt kínál minden mosásnál. A hatékony formula a tisztítás mellett csodálatos illatélményt is biztosít.